۱۳۹۹ تیر ۲۱, شنبه

آخوند داعشی: لباس زنان ایران قبل از اسلام چادر بود


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بی‌حجابی دهن‌کجی به پیغمبر اسلام (ص) و خداست، وقتی در جامعه‌ای به خدا دهن‌کجی کنند، طبیعی است که خدا نیز به این جامعه رحم نمی‌کند و عذاب بیشتر نازل می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی احمد علم الهدی وی در خطبه مجازی نماز جمعه مشهد افزود: بانوان باید در فصل تابستان سعی کنند حجاب خود را حفظ کنند و بی‌حجاب نباشند.

وی ادامه داد: نمی‌گوییم این ویروس و بلیه عذاب خدا بر مردم است، خدا ما را در دنیا عذاب نمی‌کند چون خلیفه پیغمبر، جانشین و وصی پیغمبر (ص)، وجود اقدس مولا امام زمان (عج) در بین ما هستند، هرچقدر هم استحقاق عذاب داشته باشیم خدا ما را عذاب نمی‌کند و زمانی این بلیه از ما دفع می‌شود که ما وسیله ترحم پروردگار و نه وسیله غضب خدا را فراهم کنیم.

امام جمعه مشهد گفت: در مواقعی که بلا نازل می‌شود مانند الان که این ویروس منحوس آمده، باید عملی انجام دهیم که مورد رضایت خدا باشد تا مشمول رحمت حق قرار بگیریم و بلا از ما دفع ‌شود اما اگر عملی انجام دهیم که موجب غضب و خشم خداست، خدا رحم نمی‌کند و این بلا را برنمی‌گرداند.

وی ادامه داد: حجاب واجب در چادر نیست، در غیر چادر نیز می‌توان حجاب واجب داشت اما چادر یک مسئله توصیه ‌شده به‌ عنوان حجاب کامل از نظر قرآن است.

امام جمعه مشهد ادامه داد: در زمان قدیم اول چادر در ایران و لباس ایرانی بود، لباس زنان قبل از اسلام چادر بود، زنان ایرانی چادرهای مخصوص سفیدرنگ سر خود داشتند، این زنان ایرانی قبل از اسلام در زمان ساسانیان بودند، قبل از اسلام چادر لباس زن ایرانی بود و این لباس زن ایرانی به فرهنگ اسلام منتقل شد.

این ویروس واقعا نعمت فوق‌العاده خدا بود!

آخوند علم‌الهدی، نماینده خامنه ای در مشهد در باره شیوع ویروس کشنده کرونا در ایران گفته: این ویروس منحوس عوارضش را که می‌بینیم، واقعا نعمت فوق‌العادهٴ خدا بود، این ویروس استعدادها را شکوفا کرد.

یک مورد از شکوفایی استعدادهای نهفته در پاسداران علم‌الهدی و خامنه ای، دستگاه ویروس‌یاب سپاه پاسداران بود که به یک رسوایی بزرگ برای جمهوری اسلامی در جهان تبدیل شد.

برخی منابع خبری در این باره نوشتند: این دستگاه عجیب را سپاه پاسداران تولید نکرده بلکه ساخت یک کلاهبردار انگیلسی است که به خاطر فروش آن مورد پی‌گرد قضایی نیز قرار گرفته است.

انجمن فیزیک ایران نیز آن را ادعایی باورناپذیر و در حد داستان‌های علمی و تخیلی دانست و اعلام کرد: این ادعا آنقدر از علم دور است که انجمن فیزیک ایران آن را در مجموعه ادعاهای شبه‌علم دسته‌بندی می‌کند.

در همین حال به رغم افزایش مجدد ابتلا به کرونا در روزهای اخیر در ایران، مراسم نماز جمعه در برخی از شهرهای ۲۳ استان بار دیگر برگزار شد. زمزمه‌هایی نیز درباره برگزاری راهپیمایی روز موسوم به قدس به گوش می‌رسد

خسارتی که بر سرمایه ایدیولوژیک نظام وارد آمد

منصور امان: جُبران یا کاهش خسارتهای سنگین جانی و مالی مردُم ایران شاید دلمشغولی حاکمان ج.ا نباشد، جُبران خسارتهایی که دستگاه تحت اداره آنها در اثر ویروس کُرونا مُتحمل گردیده، اما در فهرست وظایف فوری شان قرار دارد. این ارزش گذاری را به ویژه کارناوالهای نیمه شعبان چُرتکه انداخت.

در ده ها شهر بُزُرگ و کوچک کشور، دسته های اوباش پاسدار و بسیجی به بهانه تولُد امام دوازدهُم شیعیان هلهله زن و دُهُل کوبان در خیابانها به جولان درآمدند و در برابر چشمان خیره مردُم سوگوار و رنجور به گونه نمایشی به جشن و شادمانی پرداختند. تهران و شهرکهای پیرامون، اصفهان، تبریز، زاهدان، مشهد، زنجان، جهرُم، شیراز و قزوین فقط شُماری از نُقاطی است که این معرکه در فضای بُحرانی آنها برپا گردید.

بیجایی و دافعه اجتماعی ابتکار مزبور آنچنان آشکار است که آمرانش پیشاپیش تلاش کردند از آن فاصله گرفته و رد پای خود را پاک کنند. سازمان تبلیغات اسلامی، یک اُرگان سازماندهنده و تدارُکچی تظاهُرات، مراسم و مجلسهای حُکومتی و نیز “ستاد مُبارزه با کُرونا” که مسوول و مجری “طرح فاصله گیری اجتماعی” است، اعلام کرده بودند که برگُزاری مراسم نیمه شعبان را ممنوع می کنند. ژست مزبور وظیفه داشت خطی صوری بین حاکمیت و آنچه که در پی انجامش بود ترسیم کند و به این ترتیب بدون آنکه در تیررس جامعه خشمگین قرار گیرد، بر گُرده “آتش به اختیارها” و افسار پاره کرده ها طرح خود را به دست اجرا بگذارد.

حاکمیت به این ترتیب قصد واکُنش به فضای مُعینی در جامعه را داشت که “نظام” و ویروس کُرونا را یکی و همان می بیند؛ دید و نظری که ریشه در رفتار غیرانسانی و مردُم ستیز حاکمیت در برخورد به کُرونا دارد. مُهمترین دستور کار حاکمان کشور پس از شیوع ویروس، حفاظت از دُگمهای ایدولوژیک و خُرافات مذهبی بود که پایه فرمانروایی و تسلُط انحصاری آنها بر منابع قُدرت و ثروت را بتون ریزی می کند؛ پنهان کردن شیوع ویروس در پایتخت مذهبی مُلاها، قُم، خودداری از قرنطینه آن و سر باز زدن از تعطیلی مراکز زیارتی که آشکارا سلامت و جان شهروندان را به توپ بازی قُدرت بدل می کرد، بخشی مُهمی از اقدامات آن را تشکیل داد.

آثار دهشت انگیز این برخورد و گستره فاجعه باری که یافت، نه فقط صف بندی موجود در جامعه علیه ایدیولوژی حاکم و باورها، آیینها و تحمیلات آن را تقویت کرد، بلکه بخشهایی را نیز که به دلیل وابستگیهای ذهنی در دایره نُفوذ مذهبی رژیم ولایت فقیه قرار داشتند، به فاصله گرفتن از آن کشاند. کُرونا پوسته نازُک قداست را از بُرج و باروهای ارتجاع مذهبی کنار زد و همه آنچه حوزه ها، آخوندها، مراجع و منبرها در جهدی چند صد ساله به آسمان بر کشیده بودند را روی زمین آورد تا اُسطوره های دست نیافتنی شان را به خاک بکشد و به میدان توده بیاندازد.

خسارتی که بر سرمایه ایدیولوژیک “نظام” وارد آمده، فقط یک زیان سنگین در پهنه عقیده و باور نیست، بلکه فراتر از آن ضربه ای سهمگین به پایه های ثبات استبداد مذهبی است. کارناوال نیمه شعبان شبیخون حاکمیت به قلمرو از دست داده اش توسُط لشکرکشی و عربده کشی خیابانی است و تلاش آن برای قُدرت نمایی و اعلام حُضور بر پُشت یک نماد مذهبی را جلوه گر شده است. از همین رو می توان گفت که رژه مزبور آخرین کوشش دستگاه حاکم برای پس گرفتن زمین نخواهد ماند و در این جهت به گونه مُتمرکزی حرکت خواهد کرد که دو پایه اصلی آن را تشدید تبلیغات و تلقینهای مذهب و فرهنگ ارتجاعی و خرج کلان در این راه از یکسو و راه اندازی دور تازه ای از سرکوب به ویژه علیه زنان و جوانان و فشار پُلیسی برای تحمیل اجبارات خود ساخته اش در سوی دیگر تشکیل می دهد.

اجبار رژیم ولایت فقیه به ایجاد کانونهای اشاعه و ابتلا زیر نام نیمه شعبان و در اوج قصابی ویروس کُرونا، میزان شدت و تاثیر ضربه ای که ارتجاع مذهبی خورده را آشکار می سازد. فقط ترس از یک بیزاری بُزُرگتر می توانست “نظام” را به تن دادن به خطر تحریک بیزاری جامعه از کارناوال اوباشش قانع کند.



source https://www.azadegy.de/?p=20167

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

اعتراضات سراسری؛ بازداشت ۶ شهروند همزمان با آزادی ۳ تن دیگر

  خبرگزاری هرانا   – در جریان اعتراضات سراسری ۵ شهروند در شهرستان بویراحمد توسط نیروهای امنیتی بازداشت و ۳ شهروند بازداشتی در این شهر با تود...